Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Silokøletanke

Kravet til opbevaring af større mængder mælk stiger i takt med, at landbrugene bliver større og afhentningerne bliver færre.

En oplagt løsning på det problem er en silokøletank, der kan placeres udendørs og derfor ikke kræver en udvidelse af malkerummet.

ADA-køletanken

Et oplagt valg af en silokøletank er en ADA-tank, der har været på markedet siden år 2000 og i dag er kendt både i Danmark og i en stor del af Nordeuropa samt godkendt i en række lande.

En ADA-tank kræver blot et fundament på 3,3 x 3,3 meter, og så er der plads til en tank i den størrelse, der ønskes. Om det er en tank til 10.000 liter eller 50.000 liter, er diameteren den samme.

Sådan er tanken konstrueret​

ADA-silokøletanken er opbygget af en indertank i rustfri stål, isolering og en yderkappe i fuldsvejst rustfri stål med børstet overflade. Tanken er som standard forsynet med vaskekugle, røreværk med gearmotor og mandedæksel for adgang til tank.

Isoleringen betyder, at mælkens temperatur højest vil stige med en grad i løbet af 24 timer, hvis køl og omrøring afbrydes.

Silotanken er forsynet med kølebund og fås med enten indirekte køl (isvand) eller direkte køl (freon).

Rengøring af tanken

Tankene er forberedt til automatisk vaskeanlæg og kan tilsluttes ethvert vaskeanlæg.​ 

CVR: ​26011329

​Industriparken Nord 5

​6630 Rødding

​Telefon: 74 84 84 03